מחיקת חשבון
עודכן לאחרונה: 31 באוקטובר 2026
באפליקציה
- פותחים את ביזיבייט ונכנסים להגדרות (תמונת הפרופיל בראש מסך "היום").
- גוללים למטה ולוחצים "מחיקת החשבון", ואז שוב כדי לאשר.
המחיקה מיידית.
בלי גישה לאפליקציה
שולחים מייל ל-support@buzybite.com מכתובת המייל של החשבון, עם הנושא "מחיקת חשבון". נאשר את הבקשה ונמחק את החשבון תוך 30 יום.
מה נמחק
- החשבון ופרטי ההרשמה (מטרה, הרגלים, גובה, משקל ועוד).
- כל מה שתיעדת: ארוחות, תמונות, מים, משקל ואימונים.
- תמונת הפרופיל והמשוב על רעיונות.
פרטי רכישות נשמרים רק כמה שהחוק מחייב לצורכי חשבונאות ומס. נתוני שימוש כלליים (בלי שם או מייל) נמחקים תוך שנה לכל היותר.
חשוב לדעת
מחיקת החשבון לא מבטלת את המנוי ב-Google Play. כדי שלא תחויב/י שוב, צריך לבטל אותו בנפרד, כמתואר במדיניות הביטולים וההחזרים.
